Gamingratt Bäst i Test 2023

Bästa Gamingratt 2023 –  En bra ratt för gaming ska inte bara vara snygg utan ratten ska framförallt vara responsiv och ge en autentisk körupplevelse när kurvorna tas och foten läggs stadigt på bromsen. En välbyggd gamingratt med precist justerad force feedback ger rätt feel av G krafter och underlag samt lyfter din racingen till det spelutvecklarna jobbat för.

Vill du känna bästa racing-upplevelse på både dator & konsol så är en bra gamingratt ett måste.

Gamingrattar 2023

Gamingratt Bäst i Test 2023 - Logitech G923 TrueForce

Logitech G923 TrueForce Bästa Gamingratt 2023

Bästa Gamingratt 2023

G923 TrueForce är just nu den gamingratt som dominerar på marknaden. Med ett bra mid-range prisläge och riktigt bra funktioner för optimal körkänsla blir modellen mångas självklara första val. G23:an är en uppgradering av populära G29 & G920 och kommer med den nya force feedback tekniken TrueForce.

TrueForce

Nya TrueForce ger oss ett snabbare och tydligare svar av bilens hantering vs underlag, acceleraton, broms och g-krafter osv. Här har man även ytterligare slipat på rattens motoranpassning för optimalt vridmoment.

4000 avläsningar i sekunden gentemot hur bilen hanteras skicas till rattens system. Imponerande. Rattens konstruktion är av borstad metalloch läder – inget fusk med materialet med andra ord.

Pedaler med Klass

Det polerade pedalsystemet arbetar självklart progressivt och responsen kan kalibreras utifrån dina egna körpreferenser. Har man anlag för tung gasfot kan man alltså öka motståndet en smula t.ex. Här finns även intällningar for att korrigea häl-och-tå positioner.

Ett avancerat pedalsystem alltså som lär vara mer än tillräckligt för de allra flesta race-gamers kort o gott.  Användare och dedikerade internationella game-sidor ger höga betyg.

G29 - Gamingratt Med Fullt Kit

blank

Kvalité i form av Logitech:s populära storsäljare G29 för PS3, PS4 och PC. Fullt kit med pedaler & växelspak!

Bästa Ratten För Gaming 2023 Betyg - Thrustmaster T300 RS GT

Bästa Gamingratt 2023

Högsta Betyg PS 4/5

Thrustmaster T300 RS GT Edition är ett tungt alternativ speciellt för de som kör en playstation/pc kombo. Denna 28 cm gamingratt med officiella PlayStation-knappar & officiella GT-logon i rattens centrum kommer med texturerad gummiklädsel och utmärkta recensioner.

Säkert köp för de som föredrar Thrustmasters gamingrattar.

Thrustmaster TMX PRO - Gamingratt Bäst i Test 2023 Midrange

Ratt för Gaming 2023

Gamingratt Med Prisvärde

Thrustmaster TMX PRO är ett intressant val av racingratt för de som sitter på en pc/Xbox setup.

Här finns programvara med officiell Xbox One certifiering, justerbar rotations-vinkel mellan 270-900 grader och en exakt optisk avläsning med fina 4 096 punkters precision.

Ett T3PA:s 3-pedalset i 100% metall med omfattande möjligheter till individuella anpassningar finns att jobba med inför kurvor och snygga omkörningar.

Hori Racing Wheel Apex RWA - Bästa Gamingratt 2023 Budget

Hori Racing Wheel

Racing on a Budget

Hori Racing Wheel är en enklare instegsmodell av gaming ratt och riggas fast med klämmor eller fästkoppar. Ratten är officiellt licensierad av PS3 & PS4 & PS5 och fungerar att styra upp PC spel oxo.

Allround ratt

 Gamingrattens svängradie som kan justeras mellan 180 – 270 grader har ett stabilt grepp av gummi och kommer med växlar av paddel typ och fotpedaler. Ratten har programmerbara knappar in front för t.ex deadzone men den Force feedback som ges här är en enklare konstruktion med vibrationer.

Sammanlagt en ratt för de som vill prova på att ratta en F1:a eller ta en tur i ett Forza game, men för den som är helt inne på racing, rally och bilspel rekommenderas en lite mer påkostad gaming-ratt.

blank

Logitech G Farm Sim Gamingratt - Tunga Fordon

Bra Gamingratt 2023

Bästa Gamingratt 2023 Heavy Sim

Logitech G Farm – Då marknaden av Sim:s för Tung trafik vuxit rejält har självklart Kung Logitech plockat fram en specialare för ändamålet.   Tung Lastbil, Tåg Simulator, Skördetröska ? G Farm är den ultimata ratten när maskiner av den lite bastantare kalibern ska hanteras.

Gamingratt med hög svängradie

 Med snurrglada 900 graders rotation i bägge riktningarna snackar vi här millimeter-precision i den högre klassen. Till hjälp i knepiga situationer finns en flyttbar vridknapp på ratten för smidigare hantering av samtidig användning av den massiva kontrollenheten.

Sammanlagt marknadens bästa ratt för de som vill prova på att ta kontroll över de riktiga tungviktarna.

Bästa gamingratt 2023 för tunga fordon

Fördelar Gamingratt

En gamingratt ger såklart en mer exakt precision, bättre kontroll och en bra känsla av realism när snabba kurvor ska tas hand om vid racing än t-bord eller gamepad. Att ens försöka göra en jämförelse med tangenbordets möjligheter är meningslöst – seriös racing utan ratt är helt enkelt a big NoNo.

  • Anpassa knappar och inställningar efter dina önskemål för en optimalt bekväm och effektiv upplevelse.
  • Programvara som gör att du kan anpassa rattens beteende som till exempel rattens känslighet, nivå av force feedback, dragkraft, vridmoment och bromsarnas inställningar via egna profiler för dina favoritspel.

Ergonomi – Gamingrattens utforming är såklart helt överlägsen vid långa race med sina egenskaper och anpassningar för att ge bästa komfort. Spara på handleder, axlar, rygg och nacke med en riktig ratt om du gillar och spenderar mycket tid med racingspel.

Mer Gaming