Bästa Datorhögtalare 2023 - Gaming & Musik

Bästa Datorhögtalare 2023 & bäst i test –  Dator-högtalare för gaming & musik finns det gott om, men de flesta av oss kammar till slut  hem ett set från prisvärda Logitech.

Bra kvalité för pengarna med funktioner som t ex THX ljudkvalité, RGB och Bluetooth.

| Logitech Z623
Bästa Datorhögtalare 2023 - Musik & Gaming |

Bästa dator högtalare 2023
blank

Datorhögtalare Bäst i Test 2023 – Logitech Z623 är vår vinnare av bästa dator högtalare 2023 generellt, inte för att de är det bästa pengar kan köpa – men prisvärdet är högst tycker vi.

Här får vi ett ett riktigt bra system som kommer med THX-certifiering som garant för bra ljudupplevelse. Med Z623 får vi mycket ljud för pengarna och systemet är inte oväntat omåttligt populärt – både för gaming och musik.

Populära datorhögtalare med THX

Med 400W (200RMS), en 7 tums sub på 130 W, 2 satelliter med diskant & mellanregister och hela paketet certifierat av THX är Z623 ett säkert köp.

Ljudet styrs här via den högra fronten där även basen kan justeras direkt, här finns oxo ingången för hörlurar. Är man bekant med bara snäppet billigare system där basen inte kan kontrolleras är Z623 många steg upp i ljudkvalité.

Hos den bastanta subben hittar vi ingångarna 1 x RCA (röd&vit), 2 x 3.5″ aux samt kopplingen till satelliterna

Sammanfattning

Användare är mer än nöjda med sitt 2.1 system och plussar högt o lågt för den tunga basen som spelar utmärkt tillsammans med diskant och mellanregistret i frontarna. I prisklassen står sej Z623 rätt ensamma på prispallen. Vårt och många andras val som mest prisvärda och Bästa Datorhögtalare 2023.

| Logitech G560
Bästa Datorhögtalare Gaming 2023 |

blank

Logitech G560 ställer självsäkert upp i ringhörnan med ett par ess i rockärmen. G560:an ståtar nämligen med både RGB effekter med synk till spelen – Lightsync RGB.

En värdig Bluetooth 2.1 setup med en totalupplevelse bättre än priset tycker vi.

RGB Datorhögtalare med DTS:X surround

Förutom 2 zoners RGB belysning per högtalare finns här 240 färska watt att laborera med. Ljudbilden med bra tryck i den 5.5 kg nedåtriktade basen ges gott med beröm av både fackpress och användare.

Här finns en DTS:X surround funktion som krydda och möjlighet att enkelt växla mellan upp till 4 anslutna källor för uppspelning.

Logitech G560 blir vår runner-up av 2.1 system högtalare och givet val om RGB funktionen rankas högt när nya datorhögtalare ska hämtas hem.

PS. Noteras bör likväl att Mac-användare klagat på buggig programvara.

| Logitech Z407
Datorhögtalare Bäst i Test 2023 Budget |

blank

Prisvärt Med Z407

Datorhögtalare Bäst i Test 2023 Budget – Logitech som helt dominerar marknaden ställer upp i budgetklassen med sin Z407 setup. Budget ger kanske lite gammal  köksradio varning, men frukta inte. Systemet skäms inte för sej utan levererar klart ljud med bra bas för en mindre peng helt enkelt.

Här kan du koppla upp via Bluetooth och styra hela baletten via telefonen. Kanske inte det första man tänker på för game men när musiken ska på – och det ska den ofta – är det ändå  riktigt trevligt. En Aux 3,5 mm-ingång hittar vi oxo att använda oss av om vi vill.

Höglarens Element

Basen levererar 20 tighta watt, inte nog att skaka ner tavlorna från väggen men vid vid full load tillräckligt att få eventuella grannar att ivrigt banka från andra sidan. Satelliterna på 80 watt hjälper såklart gärna till på ett bra sätt. Kruxet med ljudsystem är oftast inte att lira högt – utan bäst – och Z407 gör det riktigt bra.

Användare gillar sina köp och uppskattar möjligheten att  köra BT vid musik & film o styra in sladden när gamerundan startar. Jo – man plussar även för ett riktigt bra bra ljud i förhållande till  priset. Vårt tips för bra datorhögtalare 2023 i den bättre budgetklassen.

| Logitech Z906
Bästa Datorhögtalare 2023 Premium |

blank

Bästa Datorhögtalare 2023 5.1 System

Logitech Z906 är det självklara toppvalet när det är surround-effekter man vill åt – speciellt vid film & gaming. Med full koll på omgivningen rent ljudmässigt finns fördelar att hämta hem oavsett om det är fps eller racing som rullar på skärmen.

Tekniker

Med Z906 hämtar man hem en komplett ljudupplevelse i ett 5.1 surround system. Z906 kommer som premiumval med många anslutningar och en stabil labb-testad THX certifiering för en optimal ljudåtergivning i 3D surround miljö.

Ljudmaskinen kontrolleras via fjärrkontroll eller den eleganta kontrollkonsolen. 5 satelliter och en rejäl sub levererar fint i både game och när spotify listan rullar.

Som bonus kan såklart även rigga upp systemet till Tv:n om man skulle få lust att körs sin konsol eller kanske se en film med stabila 3D effekter. Logitech Z906 är ett system med hög kvalité för den som vill lägga en peng extra för bättre musik & filmstream och maximal kontroll av vad som händer runt omkring i gamet.

Bra 3D ljud för en jämförelsevis billig slant tycker vi som har systemet.

| Creative Sound BlasterX Katana
Bästa Dator Soundbar |

Creative Sound BlasterX Katana är ett populärt soundbar system i den högre klassen som kan utmana vår vinnare i ett kanske lite smidigare format direkt under skärmen.

Katana kommer skeppad med en 24-bitars DAC med trippla förstärkare där soundbarens 4 element och subwoofern drivs individuellt av de DSP styrda förstärkarna.

Soundbar Med 5.25" Baskagge

Soundbaren är uppbyggd kring två uppåtriktade mellanbaselement som tillsammans med 2 diskanthögtalare levererar högupplöst 24-bits-ljud med en 5.25 baskagge. Som lite xtra glitter finns Aurora Reactive RGB integrerat med 49 LED-lampor.

Katana måttar B:600 x D:79 x H:60mm & 1.5kg medans Subben ståtar med 4kg & 333 x 130 x 299 mm.

Användare ger tummen uppp och plussar för bygg & ljud kvalité.

Creative Stage - Prisvärd 2.1 Soundbar

Creative Stage Datorhögtalare
Mer Gaming