Bästa Playstation Handkontroll 2022

Bästa handkontroll Playstation Gaming 2022. Vi kollar in de smartaste valen på marknaden 2022 med de mest populära modellerna. Bästa handkontroller för PS gaming i olika prisklasser tas till bäst i test.

Bästa PS5 Handkontroll 2022
Sony DualSense

blank

Vårt val av bästa Playstation handkontroll 2022

Glassiga Sony DualSense i den trådlösa PS5 varianten kommer i en helt ny konstruktion med fysisk feedback och adaptiva avtryckare & inbyggd mikrofon och trevlig högtalare.

Med nya Sony kontrollen sitter man lite säkrare med sköna adaptiva avtryckare. En helt ny teknik som är en gamechager då motståndet varierar vid t.ex en duktig inbromsning i ditt racing game. Denna lilla godbit är inte bara den snyggaste utan kan även prestera lite effekt-ljud. Föregångarens SHARE-knapp har här bytt namn till CREATE och är lite mer funktionsrik än tidigare. För utförlig beskrivning av skillnaderna kan man ta sej en djupdykning hos ign.com.

Vill du ha hela ljudbilden direkt i örat eller chatta via ditt headset finns en 3,5″:a till hans på kontrollen. När 3.5″:an används sätts övrigt på mute – praktiskt för kvällsgibbet när andra ska sova. Accelerometern och gyroskopet ger med nya modellen såklart ännu lite mer precis feedback för exakt kontroll av ditt gameplay. Svart, vit eller röd är det som gäller i färgval på kontrollen för att matcha övrig gamerinredning!

En rejäl plusbonus är såklart att kontrollen går att koppla upp även till datorn och köra sina spel via ditt steambibliotek via bigpicture. Hur göra? Enkelt – Ta en titt hos pcgamer.com.

Sony DualShock 4 V2
Bästa PS4 Handkontroll 2022

blank

Alernativt Bästa Playstation Handkontroll 2022

Stabila DualShock 4 V2 i trådlös variant är den genomtestade och gamesäkra PS4/PS5 handkontrollen som givetvis är mångas förstaval. Utmärkt precision och en snygg list som lyser upp under ditt game. Smarta SHARE-knappen ser till att du enkelt spelar in dina bästa moves med en knapptryckning eller smidigt gå live med ditt gameplay för andra att beundra.

Med  DualShock sitter man lite snyggare med sin RGB list och det skönaste greppet enligt många. Dualskock kommer liksom ovanstående med inbyggd högtalare och en 3,5″:a att koppla in lurar / headset till när det behövs. Modellen saknar DualSense:s adaptiva förmåga men är i övrigt en jämbördig kompanjon att ta till game 24/h.

Även DualShock kontrollen går att koppla upp till game via  steams bigpicture. Hur göra? Enkelt – Ta en titt hos techradar.com.

Razer Raiju Tournament Edition
PS4 & PC Handkontroll

blank
blank

Razer - PS4/PC Handkontroll

Razer Raiju Tournament Edition V2 är en handkontroll för PS4/PC som utvecklats av klassiska gamespecialisterna på Razer. Tournament Edition kommer med feedbacktaktila knappar som kan justeras för känsligheten och effekt via kontrollens styrmotorer. 4 av dessa är mappningsbara för optimal config i enskilda games. Knapparna som kan mappas configgas smidigt via en mobilapp.

Är man fps-shooter kan modellens hårkors-funktion komma till nytta för exakta avslut. Razers race/shooter kommer med ett bra texturerat grepp och ger som alltid med Razer ett gediget high-end intryck generellt. Plug & play kompatibel med Steam.

Razer trollar fram en lite mer exklusiv ps4 handkontroll med hår-kors och mappade knappar. Söks en kombo ps4 & pc kontroll kan modellen vara ett bra alternativ.

Arrogant Frostbite
Bra PS3/PC Handkontroll

blank

Handkontroll Till PS 3:an

För de som fortfaradne sätter ps3:an högst, eller ännu inte växlat upp till 4 eller 5:an finns en skön och prisvärd handkontroll – Arrogant Frostbite Gamepad. Knappar ch styrdon sitter där dom ska och modellen funkar även att koppla in på gamedatorn & Steam. Kontrollen finns i både sladdad & trådlös variant. Prisvärt helt enkelt.

Snakebyte Game Pad 4S
Bra PS4/PS3 Handkontroll

blank
blank

Dubbla Vibrationsmotorer

Snakebyte Game Pad 4S är en PS4/PS3 handkontroll med 3 meter lång kabel och
en prislapp som gör handkontrollen intressant.

Med dubbla motorer för vibration, precisionskontroll via analoga joysticks samt touchyta och delningsknapp finns allt som krävs på plats för bra gaming.

Bästa handkontroll Playstation Gaming 2022 Budget.

Tillbehör