Bästa SSD 2023

SSD-Disks Bäst i test 2023. Av någon anledning verkar mapparna växa av sej själv, så en snabb & större ssd lagring kan man aldrig få nog av. Dagens snabba SSD diskar känns dessutom som gjorda för gaming med sina snabba laddningstider. Tyst och säkert levereras vår data genom disken utan att bråka. Ska man ta sin fart till det yttersta kan man lägga en peng xtra på en SSD med game label för absoluta toppfarter.

Bästa SSD 2023

De bästa SSD diskarna brandas ibland som just gamediskar på grund av den höga prestandan för skriv & lästider. En bättre disk är alltid en bättre disk men vi går inte så långt som att tycka att det är en första prio i setupen. Man kommer i stort sett klara sej lika bra med en enklare disk – men ska man toppa, så kan man kräma ur det sista ur sin burk med en game SSD. Vi tittar på vad som erbjuds som hem till våra kära datafiler. 3 SSD diskar till bäst i test.

Samsung 870 EVO Series - Bästa SSD 2023 Prisvärde

Bästa SSD 2023

Samsung 870 EVO är kanske marknadens populäraste val av SSD oavsett om den är tänkt att ladda steam-biblioteket eller mindre viktiga saker. Snabb, hållbar och prisvärd SSD disk helt enkelt. Extra plus till Samsung som erbjuder ett fritt migrationsprogram för enkel kloning & överföring av systemet till den nya samsung-disken: Samsung Magician.

Via mjukvaran kan du även ha koll på diskens hälsa, uppgradera firmware och t.ex göra en säker fullständig radering av diskens data. Bra extra value där!

Vi lutar åt att Samsungs 870 EVO serie är marknadens smartaste köp av en ny 2,5″ SSD-Disk 2023.

Samsung 870 QVO Series - Bästa SSD 2023 Midrange

Bästa SSD 2023

Samsung 870 QVO är nästa mycket populära val av SSD. Disken är lika snabb som vinnaren medans hållbarheten är betydligt sämre än de ovanstående EVO diskarna. Rekommenderas främst till maskiner som inte ska leverera 24/7 då QVO serien prismässigt ligger riktigt bra till.

PNY CS900 Series - Bästa SSD 2023 Budget

blank

PNY CS900 är just nu kanske marknadens populäraste val av SSD i den lägre prisklassen. Disken presterar bra siffror i både läs och skriv-test. PNY disken är endast 7 mm hög och kommer med SATA 3.0 interface vilket gör att den passar bra som uppgradering av också tunnare ultrabooks. Nöjda köpare som ger bra betyg noteras såklart här.

WD Black P40 Game Drive - Bästa Externa SSD 2023

blank

WD Black P40 Game Drive – Blixtrande snabb extern SDD som klippt och skuren för gamers med krav. RGB på köpet.

Fördelar SSD Disk

  • SSD – Solid State Drive – är en typ av disk där flashminne används för att lagra data. Flash-minne tekniken är avsevärt effektivare än den äldre teknik som standard hårddiskar använder vilket gör att data kan hämtas och lagras mycket snabbare.
  • En SSD-disk har också fördelen att ha en lägre ljudnivå utan rörliga delar som även ger fördelen med en bättre hållbarhet och ett bättre skydd mot stötar och fall.
  • SSD disken avger nästintill ingen värme vilket håller systemet svalare som i sin tur är positivt för hela systemets hållbarhet & pålitlighet.

Ytterligare plus i kanten kan noteras då SSD disken har en lägre strömförbrukning än de äldre hårddiskarna.

Bästa SSD Tips

Mer Gaming